Torna DiscoverEU!!

Tens 18 anys i la ciutadania de la Unió Europea? Prepara’t per a descobrir Europa!
DiscoverEU és una iniciativa de la Unió Europea que t’ofereix l’oportunitat de descobrir Europa a través de la teua pròpia experiència. Desplaçant-te principalment amb tren, descobriràs els impressionants paisatges d’Europa i la seua gran varietat de ciutats i pobles. Aquesta edició coincideix a més amb la celebració de l’Any Europeu del Ferrocarril 2021.

Per a participar en *DiscoverEU pots presentar la teua candidatura en les dues edicions que s’organitzen cada any. Les candidatures seleccionades guanyen un bo de viatge.

Aquest bo t’ofereix l’oportunitat de gaudir de l’experiència d’un viatge que et permetrà aprofitar la llibertat de circulació a la Unió Europea, explorar la diversitat d’Europa i desenvolupar habilitats per a la vida que et seran de gran utilitat en el futur, com la independència, la confiança i l’obertura a altres cultures.

https://europa.eu/youth/discovereu_es

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

Continuem amb la posada en marxa d'algunes de les propostes que la gent jove va proposar en el I Pla de Joventut municipal 22-26. I, tal com vau demanar, l'Ajuntament ampliarà el seu horari de la Sala d'estudi en període d'exàmens tal com ja va fer al gener. Des de...

read more
FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

El grup de joves de 2n ESO estudiants de les escoles de Canet organitzen amb les Regidories d’Educació i Joventut la tradicional Festa de Xiquetes i xiquets el pròxim dia 3 de juny. Al llarg del dia la xicalla del poble i les seues famílies podràn gaudir de les...

read more