Torna DiscoverEU!!

Tens 18 anys i la ciutadania de la Unió Europea? Prepara’t per a descobrir Europa!
DiscoverEU és una iniciativa de la Unió Europea que t’ofereix l’oportunitat de descobrir Europa a través de la teua pròpia experiència. Desplaçant-te principalment amb tren, descobriràs els impressionants paisatges d’Europa i la seua gran varietat de ciutats i pobles. Aquesta edició coincideix a més amb la celebració de l’Any Europeu del Ferrocarril 2021.

Per a participar en *DiscoverEU pots presentar la teua candidatura en les dues edicions que s’organitzen cada any. Les candidatures seleccionades guanyen un bo de viatge.

Aquest bo t’ofereix l’oportunitat de gaudir de l’experiència d’un viatge que et permetrà aprofitar la llibertat de circulació a la Unió Europea, explorar la diversitat d’Europa i desenvolupar habilitats per a la vida que et seran de gran utilitat en el futur, com la independència, la confiança i l’obertura a altres cultures.

https://europa.eu/youth/discovereu_es

NADAL JOVE 2022

NADAL JOVE 2022

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canet organitza un programa d'activitats alternatives dirigides a joves de 12 a 30 anys des del 26 de desembre al 5 gener. Activitats organitzades per joves per a joves, gratuïtes i alternatives Aquestes activitats...

read more