TALLER JOVE DE CREACIÓ AUDIOVISUAL

Al mes de febrer va començar el Taller Jove de Creació Audiovisual que culminarà el proper mes de setembre amb l’avaluació del procés.

Han participat 12 joves d’entre els 14 i 27 anys. També hem contat amb la col.laboració de figurantes per a la gravació del curt de poble de Canet i de Sagunt, ciutat veïna.

El dia 8 d’Agost es va realitzar la I mostra de curts a Canet i l’assitència va ser de 300 persones, que varen gaudir del treball realitzat pel grup de joves.

Al mes de setembre es farà el tancament del Taller amb l’avaluació corresponent.

Aquest taller ha sigut organitzat per la Regiduria de Joventut de l’Ajuntament de Canet amb la participació de JM Photoemotion i  la col.laboració de lInstitut Valencià de la joventut (IVAJ)

 

 

 

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

Continuem amb la posada en marxa d'algunes de les propostes que la gent jove va proposar en el I Pla de Joventut municipal 22-26. I, tal com vau demanar, l'Ajuntament ampliarà el seu horari de la Sala d'estudi en període d'exàmens tal com ja va fer al gener. Des de...

read more
FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

El grup de joves de 2n ESO estudiants de les escoles de Canet organitzen amb les Regidories d’Educació i Joventut la tradicional Festa de Xiquetes i xiquets el pròxim dia 3 de juny. Al llarg del dia la xicalla del poble i les seues famílies podràn gaudir de les...

read more