TALLER DE PARKOUR JOVE CANET

La Regidoria de Joventut de Canet d’en Berenguer amplia l’oferta d’oci i temps lliure amb un curs de parkour per a joves de 10 a 14 anys. Una activitat que treballa cos i ment mitjançant el desplaçament eficient, útil i segur.
El curs, que començarà el pròxim 14 d’octubre, es farà els divendres en horari de 17h a 18h a la plaça de Félix Rodríguez de la Fuente i altres instal·lacions municipals.
L’activitat pretén donar resposta a la necessitat d’educar a la joventut del municipi en l’ús del seu temps lliure a través d’una oferta que el Departament ampliarà els pròxims mesos amb les propostes que la joventut faça.
El termini d’inscripció acaba el 30 de setembre, al formulari https://forms.gle/x3UgKRr4FAxVf5ip9. El pagament es farà a la piscina municipal del 3 d’octubre a l’11 d’octubre.
HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

Continuem amb la posada en marxa d'algunes de les propostes que la gent jove va proposar en el I Pla de Joventut municipal 22-26. I, tal com vau demanar, l'Ajuntament ampliarà el seu horari de la Sala d'estudi en període d'exàmens tal com ja va fer al gener. Des de...

read more
FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

El grup de joves de 2n ESO estudiants de les escoles de Canet organitzen amb les Regidories d’Educació i Joventut la tradicional Festa de Xiquetes i xiquets el pròxim dia 3 de juny. Al llarg del dia la xicalla del poble i les seues famílies podràn gaudir de les...

read more