TALLER DE PARKOUR JOVE CANET

La Regidoria de Joventut de Canet d’en Berenguer amplia l’oferta d’oci i temps lliure amb un curs de parkour per a joves de 10 a 14 anys. Una activitat que treballa cos i ment mitjançant el desplaçament eficient, útil i segur.
El curs, que començarà el pròxim 14 d’octubre, es farà els divendres en horari de 17h a 18h a la plaça de Félix Rodríguez de la Fuente i altres instal·lacions municipals.
L’activitat pretén donar resposta a la necessitat d’educar a la joventut del municipi en l’ús del seu temps lliure a través d’una oferta que el Departament ampliarà els pròxims mesos amb les propostes que la joventut faça.
El termini d’inscripció acaba el 30 de setembre, al formulari https://forms.gle/x3UgKRr4FAxVf5ip9. El pagament es farà a la piscina municipal del 3 d’octubre a l’11 d’octubre.
NADAL JOVE 2022

NADAL JOVE 2022

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canet organitza un programa d'activitats alternatives dirigides a joves de 12 a 30 anys des del 26 de desembre al 5 gener. Activitats organitzades per joves per a joves, gratuïtes i alternatives Aquestes activitats...

read more