RIU VIU. ACTIVITAT DE REFORESTACIÓ

 

Les Regidories de Medi ambient i Joventut de l’Ajuntament de Canet han organitzat una jornada lúdica de reforestació del riu Palancia per al pròxim dia 26 de març a les 11h.

Es tracta d’una activitat conjunta amb l’Ajuntament de Sagunt el principal objectiu de la qual és crear un bosc amb les plantes i arbres que l’IES Alt Palancia de Segorbe ens ha facilitat.

Les persones interessades a participar en l’activitat només han de reservar el seu arbre o planta abans del 23 de març en https://forms.gle/rpSRPfU5H3XA3T6J7

L’activitat es realitzarà el diumenge 26 i quedarem a les 11h en la rotonda del Col·legi Les Palmeres, per a tots junts acudir a la zona que el nostre personal de jardineria haurà preparat en el riu a l’altura del pont nou de l’hospital.

Quan arribem a la zona, només has de recollir el teu arbre que has reservat, posar-li un nom i plantar-lo.

A partir d’eixe moment, eixe serà el teu arbre i podràs visitar-lo, regar-lo, i cuidar-lo quan vulgues. Estarà encantat de veure’t!

T’animes?

Ens veiem el diumenge 26!!!

Las Concejalías de Medio ambiente y Juventud del Ayuntamiento de Canet han organizado una jornada lúdica de reforestación del río Palancia para el próximo día 26 de marzo a las 11h.

Se trata de una actividad conjunta junto al Ayuntamiento de Sagunto cuyo principal objetivo es crear un bosque con las plantas y árboles que el IES Alto Palancia de Segorbe nos ha facilitado.

Las personas interesadas en participar en la actividad sólo tienen que reservar su árbol o planta antes del 23 de marzo en https://forms.gle/rpSRPfU5H3XA3T6J7

Las actividad se realizará el domingo 26 y quedaremos a las 11h en la rotonda del Colegio Les Palmeres, para juntos acudir a la zona que nuestro personal de jardinería habrá preparado en el río a la altura del puente nuevo del hospital.

Cuando lleguemos a la zona, sólo tienes que recoger tu árbol que has reservado, ponerle un nombre y plantarlo.

A partir de ese momento, ese será tu árbol y podrás visitarlo, regarlo, y cuidarlo cuando quieras. Estará encantado de verte!

Te animas?

Nos vemos el domingo 26!!!

BEQUES ESTUDI 2023

BEQUES ESTUDI 2023

Eres estudiant de batxillerat, formació professional o universitat? Vols optar a una beca d'estudis? S'obri el període per a poder sol·licitar una beca d'estudis per a joves residents. Per a poder accedir a la beca, descarrega’t les bases i entrega la sol·licitud amb...

read more
PROJECTE DE SALUT MENTAL LA QUARTA PARET

PROJECTE DE SALUT MENTAL LA QUARTA PARET

  LA QUARTA PARET El 25 de febrer a les 17h a la Sala Exposicions de la Casa dels Llano es presentarà el projecte artístic La Quarta Paret. Una iniciativa de la Regidoria de Joventut amb el principal objectiu de conscienciar, visibilitzar i desestigmatizar les...

read more