PROJECTE VOLUNTARIAT JOVE BENVINGUDA UKRAINE

La Regidoria de Joventut organitza un projecte de voluntariat jove: Benvinguda Ukraine, per a joves de 12 a 21 anys, per tal de facilitar la integració de la joventut d’Ucraïna que ha vingut al municipi de Canet.

Imagina que, de sobte esclata una guerra on vius. La teua família decideix fugir i deixes arrere l’institut, el teu grup d’amics i amigues, familiars, ta casa, la teua Play Station, el parc on et reunies, la teua acadèmia, el teu equip de bàsquet…

Arribes a un país on et reben amb els braços oberts, però… l’idioma i les rutines són diferents, l’institut és un altre i, el més important, encara no has fet amistats.

Vine amb nosaltres a viure l’experiència d’integrar-los al poble de Canet, a la nostra llengua, a la nostra gastronomia, a la nostra platja, a les nostres festes i costums, i per descomptat, al vostre ritme de cap de setmana! 

Si vols participar en aquest projecte de voluntariat juvenil Benvinguda Ukraine, envia’ns un whatsapp al 664 558 361 abans de l’11 d’abril. Pots participar a soles o amb el teu grup d’amics i amigues.

Tindrem una reunió el dia 12 d’abril a les 16h al Centre de Convivència, per a explicar què farem i, ja decideixes. Serà un experiència que no oblidaràs.

NADAL JOVE 2022

NADAL JOVE 2022

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canet organitza un programa d'activitats alternatives dirigides a joves de 12 a 30 anys des del 26 de desembre al 5 gener. Activitats organitzades per joves per a joves, gratuïtes i alternatives Aquestes activitats...

read more