PROJECTE PARTICIPACIÓ CORRESPONSALS CANET

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canet d’en Berenguer inicia un projecte per a joves per a la posada en marxa d’iniciatives i activitats juvenils. .

El projecte de participació Corresponsals, ja conegut en tota la Comunitat, és pioner en la localitat i pretén crear un grup de joves del municipi d’edats compreses entre els 12 i 18 anys que tinguen interés per l’organització d’activitats, participació d’aquestes, i ser els protagonistes del seu canvi a les polítiques de la joventut.
L’equip de corresponsals guiat per l’equip del departament de joventut, fruit de la subvenció de l’IVAJ, podrà gaudir d’organitzar activitats com La Nit del les Ànimes, Nadal Jove, Programa d’oci alternatiu amb tornejos i tallers, així com de rebre formació i realitzar campanyes de sensibilització sobre els temes que els afecten com a assetjament escolar i ciberassetjament, privacitat en xarxes socials, igualtat de gènere, diversitat sexual, sexualitat i altres més.

Tot el programa serà elaborat en col·laboració amb l’equip de joves, es tracta d’un projecte fet PER JOVES I PER A JOVES.

Totes aquelles persones que estiguen interessades a ampliar informació poden enviar un missatge a l’Instagram @joventutcanet o al whatsapp 664 55 83 61

NADAL JOVE 2022

NADAL JOVE 2022

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canet organitza un programa d'activitats alternatives dirigides a joves de 12 a 30 anys des del 26 de desembre al 5 gener. Activitats organitzades per joves per a joves, gratuïtes i alternatives Aquestes activitats...

read more