PROGRAMACIÓ NIT DE LES ÀNIMES

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canet ha preparat una programació plena d’activitats per a la celebració de la Nit de les Ànimes i els monstres valencians.

28 d’octubre: La ruta de la por: un recorregut que et posarà la pell de gallina. Amb la col·laboració del Club Rotipet de Canet. 

Una ruta de senderisme seminocturna destinada a públic familiar. Un autobús gratuït eixirà de Canet (auditori) a les 18.30. Realitzarem una senzilla ruta pels voltants del Monestir del Sant Esperit que durarà aproximadament 60 minuts.

A les 21h l’autobús ens tornarà a Canet. Esperem que a tots…

Majors de 14 a 17 anys: hi podran assistir amb autorització.

Menors de 14: acompanyats d’un adult responsable.

Informació i reserva fins al 26 d’octubre a la piscina municipal.

29 octubre:

JOVES MAJORS DE 12 ANYS

17h Taller Accessoris Cosplay: Si esteu pensant en la vostra disfressa del 31 d’octubre, vos ajudem a fer el vostre accessori. Un ganivet al cap, unes banyes de dimoni… Atreviu-vos a crear la vostra disfressa.

19h Taller de caracterització i maquillatge de terror: una maquilladora professional ens ensenyarà tots els trucs de maquillatge per a la vostra disfressa.

Centre de Convivència. Reserves en: https://forms.gle/xmR6CKjQDNwLteRGA. Places limitades.

PÚBLIC FAMILIAR.

17.30h Contacontes Monstres Molt Nostres de la companyia La Titella. Coneixerem les llegendes dels monstres valencians com ara, L’home del Sac, la Quarantamaula…

Casa dels Llano. Entrada lliure fins a completar aforament.

31 octubre:

11h Tallers infantils. A partir de 3 anys. Veniu amb la vostra família a decorar la vostra bossa de caramels per a la vesprada, aranyes de chupachups, cuina terrorífica… Entrada lliure acompanyats de familiars. Centre de Convivència.

18:30h Photocall: acosteu-vos a la bruixa i recolliu les vostres llepolies. On estarà? Vos atrevireu a fer-vos una foto amb ella?

1 novembre:

19h Cinema. “La Fábula de la Quarantamaula”, una producció dels joves de la comarca Alberto Rey i Miguel Puga. Un curt de gènere de terror estrenat aquest agost en què es manté també l’interés pel respecte al medi ambient. En només uns mesos ha guanyat ja un premi al Butoni Fest i una menció en un prestigiós festival coreà. També ha sigut seleccionat per a més d’una desena de festivals.

Auditori municipal. Entrada lliure fins a completar aforament.

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

Continuem amb la posada en marxa d'algunes de les propostes que la gent jove va proposar en el I Pla de Joventut municipal 22-26. I, tal com vau demanar, l'Ajuntament ampliarà el seu horari de la Sala d'estudi en període d'exàmens tal com ja va fer al gener. Des de...

read more
FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

El grup de joves de 2n ESO estudiants de les escoles de Canet organitzen amb les Regidories d’Educació i Joventut la tradicional Festa de Xiquetes i xiquets el pròxim dia 3 de juny. Al llarg del dia la xicalla del poble i les seues famílies podràn gaudir de les...

read more