Professor/a d’espanyol per a treballar en la Universitat de Sant Diego, Califòrnia

La Universitat de Sant Diego, Califòrnia, ha publicat una oferta d’ocupació per a cobrir una vacant de professor/a d’espanyol.

La Universitat de Califòrnia en Sant Diego (UCSD) és una universitat pública co-educacional situada en La Jolla. Forma part del sistema de la Universitat de Califòrnia des de 1959 i va ser construïda al voltant de l’ Scripps Institution of Oceanography.

Actualment, aquesta universitat ha publicat una plaça per a treballar com a professor/a adjunta d’espanyol , com a segon idioma a temps complet.

Per tal d’accedir a aquesta plaça es requereix:

Doctorat en Adquisició de Segona Llengua, Literatura Espanyola i Llatinoamericana, Lingüística al moment de la cita.
Domini natiu o quasi natiu de l’espanyol, experiència en espanyol per a parlants natius.
Experiència ensenyant espanyol com a segon idioma i coordinant un programa d’idioma espanyol.
Experiència en estudis fronterers, literatura fronterera, educació multilingüe.
Si estàs interessat/da en aquesta convocatòria per a treballar com a professor/a d’espanyol en la Universitat de Sant Diego, pots conéixer més sobre ella, així com sol·licitar-la ací.
El termini finalitza el dia 15 de desembre de 2021.

https://apol-recruit.ucsd.edu/JPF02978

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

Continuem amb la posada en marxa d'algunes de les propostes que la gent jove va proposar en el I Pla de Joventut municipal 22-26. I, tal com vau demanar, l'Ajuntament ampliarà el seu horari de la Sala d'estudi en període d'exàmens tal com ja va fer al gener. Des de...

read more
FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

El grup de joves de 2n ESO estudiants de les escoles de Canet organitzen amb les Regidories d’Educació i Joventut la tradicional Festa de Xiquetes i xiquets el pròxim dia 3 de juny. Al llarg del dia la xicalla del poble i les seues famílies podràn gaudir de les...

read more