Jóvens i eco-compromeses

El Ministeri d’Educació Nacional, Joventut i Esports de França està disposat a promoure i millorar la participació i el compromís dels joves en la transició ecològica i inclusiva i té la intenció de donar suport a projectes que proporcionen una resposta que probablement proporciona solucions concretes i sostenibles als problemes i desafiaments ambientals relacionats amb el desenvolupament sostenible.

Els projectes candidats han de ser digitals, tècnics, tecnològics, organitzatius o eines de mobilització. Han de ser inclusius, justos i sostenibles per al medi ambient i la societat, en altres paraules, han de satisfer les necessitats col·lectives identificades, ser sostenibles i demostrar un enfocament comunitari i la conservació del medi ambient.

Aquest “desafiament d’innovació”, concebut amb organitzacions juvenils, brinda als joves oportunitats concretes per a promoure les seues iniciatives i ajudar-los a implementar els seus projectes empresarials o de voluntariat en aquest camp.
DESTINATARIS:
Sol·licitud com a grup de 2 a 5 persones joves;
Tindre entre 18 i 30 anys, inclosos (el 15 d’octubre de 2021);
Ser ciutadà o resident en l’EU.
DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ:
Fins al 30 de novembre de 2021

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

Continuem amb la posada en marxa d'algunes de les propostes que la gent jove va proposar en el I Pla de Joventut municipal 22-26. I, tal com vau demanar, l'Ajuntament ampliarà el seu horari de la Sala d'estudi en període d'exàmens tal com ja va fer al gener. Des de...

read more
FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

El grup de joves de 2n ESO estudiants de les escoles de Canet organitzen amb les Regidories d’Educació i Joventut la tradicional Festa de Xiquetes i xiquets el pròxim dia 3 de juny. Al llarg del dia la xicalla del poble i les seues famílies podràn gaudir de les...

read more