Jóvens i eco-compromeses

El Ministeri d’Educació Nacional, Joventut i Esports de França està disposat a promoure i millorar la participació i el compromís dels joves en la transició ecològica i inclusiva i té la intenció de donar suport a projectes que proporcionen una resposta que probablement proporciona solucions concretes i sostenibles als problemes i desafiaments ambientals relacionats amb el desenvolupament sostenible.

Els projectes candidats han de ser digitals, tècnics, tecnològics, organitzatius o eines de mobilització. Han de ser inclusius, justos i sostenibles per al medi ambient i la societat, en altres paraules, han de satisfer les necessitats col·lectives identificades, ser sostenibles i demostrar un enfocament comunitari i la conservació del medi ambient.

Aquest “desafiament d’innovació”, concebut amb organitzacions juvenils, brinda als joves oportunitats concretes per a promoure les seues iniciatives i ajudar-los a implementar els seus projectes empresarials o de voluntariat en aquest camp.
DESTINATARIS:
Sol·licitud com a grup de 2 a 5 persones joves;
Tindre entre 18 i 30 anys, inclosos (el 15 d’octubre de 2021);
Ser ciutadà o resident en l’EU.
DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ:
Fins al 30 de novembre de 2021

NADAL JOVE 2022

NADAL JOVE 2022

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canet organitza un programa d'activitats alternatives dirigides a joves de 12 a 30 anys des del 26 de desembre al 5 gener. Activitats organitzades per joves per a joves, gratuïtes i alternatives Aquestes activitats...

read more