La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canet d’en Berenguer obri, demà a les 9h oficialment, el procés de matrícula d’Estiu Jove, per a joves de 12 a 16 anys (nascuts entre 2006 i 2009).

Els tallers són independents, per tant, es pot fer la inscripció a un taller, dos o tres. Els tallers es faran en les següents dates, en horari de 10h a 13h, a les instal·lacions de la Casa dels Llano:

Taller de Tik Tok (edició de vídeo): 4 a 8 de juliol.

Taller de dibuix (còmic i il·lustració): 11 a 15 de juliol.

Taller de fotografia: 18 a 22 de juliol.

L’activitat pretén donar resposta a la necessitat de conciliació de les famílies, així com fomentar l’autonomia en l’ús del temps lliure i, facilitar a la joventut un espai d’oci alternatiu i educatiu on compartisquen interessos i motivacions amb gent com ells i elles.

Procediment de matrícula:

Preinscripcióhttps://forms.gle/VMaNNqfGNASdjEPi7

Obrim una preinscripció fins al 22 de juny.

El 23 de juny es publicarà la llista d’admesos/ses i, enviarem un correu.

Inscripció: del 23 de juny al 29 de juny es podrà realitzar la inscripció per la Seu Electrònica (necessària signatura digital), o amb cita prèvia al Registre d’Entrada de l’Ajuntament. En aquest Registre s’haurà d’aportar el justificant de pagament i el full d’inscripció.

Preu: 28 €.

Termini de preinscripció: fins al 22 de juny o fins a esgotar places.

Informació i matrícula en: https://www.canetdenberenguer.es

————————

La Concejalía de Juventud del Ayuntamiento de Canet d’en Berenguer abre, mañana a las 9h oficialmente, el proceso de matrícula de Estiu Jove, para jóvenes de 12 a 16 años (nacidos entre 2006 y 2009).

Los talleres son independientes, por lo tanto, se puede realizar la inscripción a un taller, dos o tres. Los talleres se harán en las siguientes fechas, en horario de 10h a 13h, en las instalaciones de la Casa de los Llano:

Taller de Tik Tok (edición de video): 4 a 8 de julio.

Taller de dibujo (cómic e ilustración): 11 a 15 de julio.

Taller de fotografía: 18 a 22 de julio.

La actividad pretende dar respuesta a la necesidad de conciliación de las familias, así como fomentar la autonomía en el uso del tiempo libre y, facilitar a la juventud un espacio de ocio alternativo y educativo donde compartan intereses y motivaciones con gente como ellos y ellas.

Procedimiento de matrícula.

Preinscripciónhttps://forms.gle/VMaNNqfGNASdjEPi7

Abrimos una preinscripción hasta el 22 de junio.

El 23 de junio se publicará la lista de admitidos/as y enviaremos un correo.

Inscripción: del 23 de junio al 29 de junio se podrá realizar la inscripción por la Sede Electrónica (necesaria firma digital), o mediante cita previa al Registro de Entrada del Ayuntamiento. Será en este registro donde tendrán que aportar el justificante de pago y la hoja de inscripción.

Precio: 28 €.

Plazo de preinscripción: hasta el 22 de junio o hasta agotar plazas.

Información y matrícula en: https://www.canetdenberenguer.es

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

Continuem amb la posada en marxa d'algunes de les propostes que la gent jove va proposar en el I Pla de Joventut municipal 22-26. I, tal com vau demanar, l'Ajuntament ampliarà el seu horari de la Sala d'estudi en període d'exàmens tal com ja va fer al gener. Des de...

read more
FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

El grup de joves de 2n ESO estudiants de les escoles de Canet organitzen amb les Regidories d’Educació i Joventut la tradicional Festa de Xiquetes i xiquets el pròxim dia 3 de juny. Al llarg del dia la xicalla del poble i les seues famílies podràn gaudir de les...

read more