Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Urban Skills

setembre 27, 2021 - octubre 3, 2021

Per fi, i després d’haver-se fet esperar, ha arribat la mostra d’Art Urbà URBAN SKILLS amb un fum d’activitats relacionades:
  • Durant una setmana 5 artistes realitzaran una mostra de grafiti en diferents parts d’Alcoi: Aryz, Musa 71, Roice 183, Laguna i Grasy seran les persones encarregades de plasmar les obres a les façanes.
  • Per altra banda, el 2 d’octubre tindrem el concert de FEM RAP a la plaça de l’Ajuntament d’Alcoi amb convidades com Zeta-A, Juls, Eia Soriz, Elvirus, Anadie, Kiambia i Lia Kali.
  • A més, es realitzaran diferents conferències relacionades amb la cultura del grafiti a l’IVAM CADA, i seran impartides per l’associació INDAGUE i l’investigador Jaume Gómez.
  • També al CENTRE CERVANTES JOVE, dijous 30 de setembre ales 18.00 h. hi haurà la presentació del llibre “Barcelona Showdown” presentat per Jaume Pérez i, després a les 19.30 h. una taula redona amb el títol “La investigació i divulgació del grafiti des de dins.
I no oblideu passar pels tallers infantils de noció bàsica del grafiti o acostar-se a veure algun dels diversos documentals que es projectaran.

Details

Start:
setembre 27, 2021
End:
octubre 3, 2021
View Event Website