Enquesta d’Informació a la Joventut Eurodesk 2021

Eurodesk és una de les principals fonts d’informació europea per a les persones joves sobre voluntariat, formació, estudis i oportunitats laborals a l’estranger. Com a xarxa europea dedicada al foment de la difusió de les oportunitats de mobilitat per a formar-se i que ofereix informació de qualitat, pública, accessible i contrastada, i fa costat a les persones i professionals joves, ens agradaria conéixer millor com t’enfrontes a aquesta informació.

Quina classe d’informació busques?
Quines fonts utilitzes?
A qui recorres quan necessites consell?
L’enquesta es dirigeix als joves d’entre 13 i 35 anys, tant si han viscut o no una experiència de mobilitat. Aquesta enquesta sol usar conceptes com ‘experiència de mobilitat’, ‘viure a l’estranger’, o ‘anar-se’n a l’estranger’. Tots aquests termes descriuen qualsevol estudi, aprenentatge no formal, aprenentatge informal, cursos de formació, seminaris, intercanvis juvenils, pràctiques, voluntariat o experiència laboral en un estat estranger. Pot ser un seminari de dies, un semestre en una universitat estrangera, un any de voluntariat… Quan penses sobre la teua experiència de mobilitat, no inclogues vacances o viatges privats a l’estranger (per exemple, visitar familiars). Les teues respostes permetran que Eurodesk, així com altres institucions europees i estatals, milloren els seus serveis.

Només tardaràs 10 minuts a fer l’enquesta i participaràs en el sorteig d’un premi fantàstic!

L’enquesta estarà oberta fins al 16 de gener de 2022.

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/EDsurvey2021

NADAL JOVE 2022

NADAL JOVE 2022

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canet organitza un programa d'activitats alternatives dirigides a joves de 12 a 30 anys des del 26 de desembre al 5 gener. Activitats organitzades per joves per a joves, gratuïtes i alternatives Aquestes activitats...

read more