CURS MONITOR ACTIVITATS DE TEMPS LLIURE INFANTIL I JUVENIL

Curs Monitor Activitats de Temps Lliure Infantil i Juvenil (MAT) 2023

Un curs homologat per l’I.V.A.J, segons Decret 86/2015 de 5 de juny, que dotara al que aprove el curs d’habilitats i coneixements per a treballar com a monitor en escoles d’estiu, campaments, animacions, etc.

El curs arrancarà el pròxim 25 de març i finalitzarà el dia 10 de juny. També hi haurà classes els dies 11, 12, 13 i 14 d’abril i consta d’una part teòrica-practica amb horari de 10h a 14h y de 15h a 18h.

Per a l’obtenció del títol oficial, és necessari tindre 18 anys complits, per aquest motiu, podran matricular-se alumnes que tinguen 17 anys i vulguen posposar les practiques fins a complir els 18.

Per a formalitzar la matrícula ABANS DEL 15 MARÇ:

 

1. Fer el PAGAMENT de la taxa segons una de les següents opcions indicant Nom de l’Alumne i Curs de Monitor de temps lliure:

a) Autoliquidacions de l’Ajuntament de Canet https://autoliquidaciones.gestionmunicipal.es/46082/44

b) En persona a l’Ajuntament.

La taxa de matrícula general és de 150€, però existeix una bonificació del 30% (105€) als residents a Canet d’en Berenguer. No és necessària cap documentació, ja que la comprovació de les dades la farà personal de l’Ajuntament.

 

2. Fer la INSCRIPCIÓ segons una de les opcions (adjuntar el justificant del pagament de la taxa )

a) Amb certificat digital 1. A la seu electrònica: https://canetdenberenguer.sedelectronica.es/dossier.1.1

b) En persona: demanant cita prèvia a registre d’entrada.

 

+INFO:

664558361

CONSULTES:  joventut@canetdenberenguer.es

jovescanet.es

RIU VIU. ACTIVITAT DE REFORESTACIÓ

RIU VIU. ACTIVITAT DE REFORESTACIÓ

  Les Regidories de Medi ambient i Joventut de l'Ajuntament de Canet han organitzat una jornada lúdica de reforestació del riu Palancia per al pròxim dia 26 de març a les 11h. Es tracta d'una activitat conjunta amb l'Ajuntament de Sagunt el principal objectiu de...

read more
BEQUES ESTUDI 2023

BEQUES ESTUDI 2023

Eres estudiant de batxillerat, formació professional o universitat? Vols optar a una beca d'estudis? S'obri el període per a poder sol·licitar una beca d'estudis per a joves residents. Per a poder accedir a la beca, descarrega’t les bases i entrega la sol·licitud amb...

read more