CURS MONITOR ACTIVITATS DE TEMPS LLIURE INFANTIL I JUVENIL

Curs Monitor Activitats de Temps Lliure Infantil i Juvenil (MAT) 2023

Un curs homologat per l’I.V.A.J, segons Decret 86/2015 de 5 de juny, que dotara al que aprove el curs d’habilitats i coneixements per a treballar com a monitor en escoles d’estiu, campaments, animacions, etc.

El curs arrancarà el pròxim 25 de març i finalitzarà el dia 10 de juny. També hi haurà classes els dies 11, 12, 13 i 14 d’abril i consta d’una part teòrica-practica amb horari de 10h a 14h y de 15h a 18h.

Per a l’obtenció del títol oficial, és necessari tindre 18 anys complits, per aquest motiu, podran matricular-se alumnes que tinguen 17 anys i vulguen posposar les practiques fins a complir els 18.

Per a formalitzar la matrícula ABANS DEL 15 MARÇ:

 

1. Fer el PAGAMENT de la taxa segons una de les següents opcions indicant Nom de l’Alumne i Curs de Monitor de temps lliure:

a) Autoliquidacions de l’Ajuntament de Canet https://autoliquidaciones.gestionmunicipal.es/46082/44

b) En persona a l’Ajuntament.

La taxa de matrícula general és de 150€, però existeix una bonificació del 30% (105€) als residents a Canet d’en Berenguer. No és necessària cap documentació, ja que la comprovació de les dades la farà personal de l’Ajuntament.

 

2. Fer la INSCRIPCIÓ segons una de les opcions (adjuntar el justificant del pagament de la taxa )

a) Amb certificat digital 1. A la seu electrònica: https://canetdenberenguer.sedelectronica.es/dossier.1.1

b) En persona: demanant cita prèvia a registre d’entrada.

 

+INFO:

664558361

CONSULTES:  joventut@canetdenberenguer.es

jovescanet.es

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

Continuem amb la posada en marxa d'algunes de les propostes que la gent jove va proposar en el I Pla de Joventut municipal 22-26. I, tal com vau demanar, l'Ajuntament ampliarà el seu horari de la Sala d'estudi en període d'exàmens tal com ja va fer al gener. Des de...

read more
FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

El grup de joves de 2n ESO estudiants de les escoles de Canet organitzen amb les Regidories d’Educació i Joventut la tradicional Festa de Xiquetes i xiquets el pròxim dia 3 de juny. Al llarg del dia la xicalla del poble i les seues famílies podràn gaudir de les...

read more