Curs Monitor Activitats de Temps Lliure Infantil i Jovenil (MAT) 2022

Un curs homologat per l’I.V.A.J, segons Decret 86/2015 de 5 de juny, que dotarà al que aprove el curs d’habilitats i coneixements per a treballar com a monitor en escoles d’estiu, campaments, ludotecas, animacions, etc.

El curs arrancarà el pròxim 1  d’abril i  consta d’una part teòrica-practica amb horari de dimecres  i divendres de 17h a 20h i els dissabtes de 9h  a 14h.

Una vegada finalitzada aquesta part, el 17 de juny, es realitzara la part practica obligatòria a l’escola  d’estiu (juliol) o en alguna activitat organitzada per l’Ajuntament.

Per a l’obtenció del titule oficial, és necessari tindre 18 anys complits, per aquest motiu, podran matricular-se alumnes que tinguen  17 anys i vulguen posposar les practiques fins a complir els 18.

Per a formalitzar la matricula, descàrrega la sol·licitud d’inscripció des d’aquest enllaç, i entrega-la emplenada i signada juntament amb el resguard de l’ingrés en compte en la seu electrònica  (necessària signatura digital) de l’Ajuntament  o de manera presencial en el registre d’entrada de l’Ajuntament de Canet d’en Berenguer fins al 31 de Març.

La taxa de matricula general és de 150€, però existeix una bonificació del 30% (105€) als residents a Canet d’en Berenguer. No és necessària cap documentació, ja que la comprovació de les dades la farà personal de l’Ajuntament.

INFO: 962698020

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

Continuem amb la posada en marxa d'algunes de les propostes que la gent jove va proposar en el I Pla de Joventut municipal 22-26. I, tal com vau demanar, l'Ajuntament ampliarà el seu horari de la Sala d'estudi en període d'exàmens tal com ja va fer al gener. Des de...

read more
FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

El grup de joves de 2n ESO estudiants de les escoles de Canet organitzen amb les Regidories d’Educació i Joventut la tradicional Festa de Xiquetes i xiquets el pròxim dia 3 de juny. Al llarg del dia la xicalla del poble i les seues famílies podràn gaudir de les...

read more