Curs Monitor Activitats de Temps Lliure Infantil i Jovenil (MAT) 2022

Un curs homologat per l’I.V.A.J, segons Decret 86/2015 de 5 de juny, que dotarà al que aprove el curs d’habilitats i coneixements per a treballar com a monitor en escoles d’estiu, campaments, ludotecas, animacions, etc.

El curs arrancarà el pròxim 1  d’abril i  consta d’una part teòrica-practica amb horari de dimecres  i divendres de 17h a 20h i els dissabtes de 9h  a 14h.

Una vegada finalitzada aquesta part, el 17 de juny, es realitzara la part practica obligatòria a l’escola  d’estiu (juliol) o en alguna activitat organitzada per l’Ajuntament.

Per a l’obtenció del titule oficial, és necessari tindre 18 anys complits, per aquest motiu, podran matricular-se alumnes que tinguen  17 anys i vulguen posposar les practiques fins a complir els 18.

Per a formalitzar la matricula, descàrrega la sol·licitud d’inscripció des d’aquest enllaç, i entrega-la emplenada i signada juntament amb el resguard de l’ingrés en compte en la seu electrònica  (necessària signatura digital) de l’Ajuntament  o de manera presencial en el registre d’entrada de l’Ajuntament de Canet d’en Berenguer fins al 31 de Març.

La taxa de matricula general és de 150€, però existeix una bonificació del 30% (105€) als residents a Canet d’en Berenguer. No és necessària cap documentació, ja que la comprovació de les dades la farà personal de l’Ajuntament.

INFO: 962698020

PROJECTE PARTICIPACIÓ CORRESPONSALS CANET

PROJECTE PARTICIPACIÓ CORRESPONSALS CANET

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canet d'en Berenguer inicia un projecte per a joves per a la posada en marxa d'iniciatives i activitats juvenils. . El projecte de participació Corresponsals, ja conegut en tota la Comunitat, és pioner en la localitat i...

read more
CONVOCATORIA NO EM TOQUES EL WHATSAPP

CONVOCATORIA NO EM TOQUES EL WHATSAPP

Convocatòria NO EM TOQUES EL WHATSAPP Convocatòria 2022 #Noemtoqueselwhatsapp, una visió jove sobre la violència contra les dones. L'IVAJ pretén reconéixer els projectes de diverses modalitats artístiques que tracten sobre la promoció de la igualtat, la convivència i...

read more
TALLER DE PARKOUR JOVE CANET

TALLER DE PARKOUR JOVE CANET

La Regidoria de Joventut de Canet d’en Berenguer amplia l’oferta d’oci i temps lliure amb un curs de parkour per a joves de 10 a 14 anys. Una activitat que treballa cos i ment mitjançant el desplaçament eficient, útil i segur. El curs, que començarà el pròxim 14...

read more