Canet celebra el seu primer Festival de Cultura urbana

El Festival Canet Urbà tindrà lloc el dia 11 de setembre a la Plaça Félix Rodriguez de la Fuente i es centrarà en l’art urbà, l’skate i el hip hop. Contarem amb la participació de l’artista urbà BIZE, el Club Morvedre Skateboarding School i Magma Studio & Gratto.
Es pretén visibilitzar la cultura urbana als carrers de la localitat i convertir-la en un escenari artístic, despertant així l’interés del públic mitjançant noves formes d’expressió.
El taller d’skate i el concert també es realitzaran a la Plaça Félix Rodriguez de la Fuente i tindran un aforament controlat.

Ahir va començar el taller de graffiti, amb una molt bona acollida. I ara desitjant que arribe esta vesprada per iniciar el mural a la plaça Félix.

https://www.lasprovincias.es/camp-morvedre/canet-berenguer-celebra-20210907163349-nt.html

https://www.elperiodicodeaqui.com/epda-noticias/canet-celebra-el-i-festival-d-art-urba/261305

https://eleconomico.es/comarca-2/item/139491-canet-d%E2%80%99en-berenguer-celebra-este-s%C3%A1bado-su-primer-festival-de-arte-urbano

 

NADAL JOVE 2022

NADAL JOVE 2022

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canet organitza un programa d'activitats alternatives dirigides a joves de 12 a 30 anys des del 26 de desembre al 5 gener. Activitats organitzades per joves per a joves, gratuïtes i alternatives Aquestes activitats...

read more