BO JOVE CULTURAL

BO JOVE CULTURAL

El Bo Jove Cultural és una ajuda directa de 400 euros als qui compleixen 18 anys al llarg de l’any 2022 per a adquirir i gaudir de productes i activitats culturals. Prop de 500.000 joves de tota Espanya podran beneficiar-se d’aquestes ajudes.

L’objectiu és triple: oferir als qui compleixen 18 anys un impuls econòmic per a descobrir i gaudir de la cultura, en totes les seues disciplines; generar hàbits de consum de productes culturals entre la joventut; i en tercer lloc, revitalitzar i dinamitzar el sector cultural a Espanya, molt castigat durant la pandèmia.

Pròximament es comunicarà la data d’obertura de sol·licituds. Mentrestant, el Ministeri de Cultura i Esport insta als qui en 2022 compleixen 18 anys que sol·liciten com més prompte millor algun dels mitjans admesos per a identificar-se i donar-se d’alta en el programa del Bo Cultural Jove, com són: Certificat digital, el DNIe Nova finestra, o Cl@ve Nova finestra. Per a obtindre el Certificat digital hauràs de tindre els 18 anys ja complits, no obstant això, pots obtindre Cl@ve sent menor d’edat, en l’Oficina de registre Nova finestra més pròxima al teu domicili, acompanyat del teu pare, mare, o tutor. Tens tota la informació ací Nova finestra.

Com funciona?
La gestió del Bo Cultural Jove es realitzarà a través d’una web i una app específiques, en les quals es presentaran les sol·licituds. Una vegada concedida l’ajuda, es rebrà una targeta prepagament virtual per al seu ús a través del dispositiu mòbil. També estaran disponibles en format físic per a qui ho requerisca. La targeta estarà identificada amb un número i la identitat del beneficiari/a. Els 400€ es podran utilitzar durant els 12 mesos següents a la seua concessió.

+INFO: https://www.culturaydeporte.gob.es/destacados/bono-cultural-joven.html

 

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

Continuem amb la posada en marxa d'algunes de les propostes que la gent jove va proposar en el I Pla de Joventut municipal 22-26. I, tal com vau demanar, l'Ajuntament ampliarà el seu horari de la Sala d'estudi en període d'exàmens tal com ja va fer al gener. Des de...

read more
FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

El grup de joves de 2n ESO estudiants de les escoles de Canet organitzen amb les Regidories d’Educació i Joventut la tradicional Festa de Xiquetes i xiquets el pròxim dia 3 de juny. Al llarg del dia la xicalla del poble i les seues famílies podràn gaudir de les...

read more