Beques Fulbright

Nova convocatòria de les beques Fulbright per a professorat d’espanyol en universitats dels Estats Units durant el curs 2022 – 2023.

Per a aquesta convocatòria hi ha 11 places dins del programa Fulbright Foreign Language Teaching Assistants (FLTA) per al pròxim curs acadèmic.

Aquesta és una oportunitat per a complementar la formació professional i conéixer a fons la cultura estatunidenca a través de la realització d’un lectorat d’espanyol en una universitat o “college” d’Estats Units alhora que s’estudien 2 o 3 assignatures.

La duració de les beques Fulbright per a la realització d’aquest programa als Estats Units és de 9 mesos. No hi ha possibilitat de renovació.
El termini per a sol·licitar la convocatòria, finalitza el dia 14 d’Octubre de 2021.

https://fulbright.es/programas-y-becas/convocatorias/lectores-de-espanol/2022-2023/1711/

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

Continuem amb la posada en marxa d'algunes de les propostes que la gent jove va proposar en el I Pla de Joventut municipal 22-26. I, tal com vau demanar, l'Ajuntament ampliarà el seu horari de la Sala d'estudi en període d'exàmens tal com ja va fer al gener. Des de...

read more
FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

El grup de joves de 2n ESO estudiants de les escoles de Canet organitzen amb les Regidories d’Educació i Joventut la tradicional Festa de Xiquetes i xiquets el pròxim dia 3 de juny. Al llarg del dia la xicalla del poble i les seues famílies podràn gaudir de les...

read more