Beques Eiffel per a estudiar a França

Les Beques Eiffel són un programa de beques per a estudiantat internacional que tinga intenció de cursar un màster o doctorat a França.
Aquestes beques ajuden a formar els futurs responsables de política exterior —dels sectors públic i privat— en aplicacions de les àrees prioritàries d’educació, i fomentar el desenvolupament d’aquests estudiants per a obtindre un nivell de màster i dels països emergents i industrialitzats per a obtindre un nivell de doctorat.
Les tres grans àrees d’estudi que abasta el programeu de beques Eiffel són: Ciències de l’Enginyeria, Economia i Gestió, i Dret i Ciències Polítiques.
El termini per a sol·licitar aquestes beques acaba el dia 7 de gener de 2022.

https://www.campusfrance.org/es/el-programa-de-becas-de-excelencia-eiffel

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

Continuem amb la posada en marxa d'algunes de les propostes que la gent jove va proposar en el I Pla de Joventut municipal 22-26. I, tal com vau demanar, l'Ajuntament ampliarà el seu horari de la Sala d'estudi en període d'exàmens tal com ja va fer al gener. Des de...

read more
FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

El grup de joves de 2n ESO estudiants de les escoles de Canet organitzen amb les Regidories d’Educació i Joventut la tradicional Festa de Xiquetes i xiquets el pròxim dia 3 de juny. Al llarg del dia la xicalla del poble i les seues famílies podràn gaudir de les...

read more