12 AGOST. DIA DE LA JOVENTUT

El pròxim 12 d’agost celebrem el Dia Internacional de la Joventut. Per a aquest dia, des del Departament de Joventut, s’ha organitzat una sèrie d’activitats gratuïtes. Durant el matí, tindrem activitats aquàtiques com ara, caiac i paddle surf, així com una neteja del fons marí amb la col·laboració de l’associació Sanamares. Hi haurà també una activitat de classificació dels residus recollits, així com una xarrada de sensibilització. Després d’aquesta activitat, es repartiran regals sostenibles i hi haurà una invitació a un refresc al Chirinkiko de la platja de Canet.
Vos esperem el divendres 12 d’agost a les 10h a les instal·lacions del Club Nàutic de Canet. Les inscripcions https://forms.gle/m36a5Pi3ejXGUW7e9. Les places són limitades i per ordre que ens arriben i, serà necessària una autorització familiar per a la realització d’aquestes activitats.
També tindrem un repte fotogràfic en Instagram en què els i les joves podran pujar una fotografia que represente la joventut. La foto amb més “m’agrada” guanyarà un sopar per a dos persones en una de les foodtrucks de GastroCanet.
HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

HORARI SALA ESTUDI PERIODE EXÀMENS

Continuem amb la posada en marxa d'algunes de les propostes que la gent jove va proposar en el I Pla de Joventut municipal 22-26. I, tal com vau demanar, l'Ajuntament ampliarà el seu horari de la Sala d'estudi en període d'exàmens tal com ja va fer al gener. Des de...

read more
FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

FESTA DE XIQUETES I XIQUETS 2023

El grup de joves de 2n ESO estudiants de les escoles de Canet organitzen amb les Regidories d’Educació i Joventut la tradicional Festa de Xiquetes i xiquets el pròxim dia 3 de juny. Al llarg del dia la xicalla del poble i les seues famílies podràn gaudir de les...

read more