12 AGOST. DIA DE LA JOVENTUT

El pròxim 12 d’agost celebrem el Dia Internacional de la Joventut. Per a aquest dia, des del Departament de Joventut, s’ha organitzat una sèrie d’activitats gratuïtes. Durant el matí, tindrem activitats aquàtiques com ara, caiac i paddle surf, així com una neteja del fons marí amb la col·laboració de l’associació Sanamares. Hi haurà també una activitat de classificació dels residus recollits, així com una xarrada de sensibilització. Després d’aquesta activitat, es repartiran regals sostenibles i hi haurà una invitació a un refresc al Chirinkiko de la platja de Canet.
Vos esperem el divendres 12 d’agost a les 10h a les instal·lacions del Club Nàutic de Canet. Les inscripcions https://forms.gle/m36a5Pi3ejXGUW7e9. Les places són limitades i per ordre que ens arriben i, serà necessària una autorització familiar per a la realització d’aquestes activitats.
També tindrem un repte fotogràfic en Instagram en què els i les joves podran pujar una fotografia que represente la joventut. La foto amb més “m’agrada” guanyarà un sopar per a dos persones en una de les foodtrucks de GastroCanet.
NADAL JOVE 2022

NADAL JOVE 2022

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canet organitza un programa d'activitats alternatives dirigides a joves de 12 a 30 anys des del 26 de desembre al 5 gener. Activitats organitzades per joves per a joves, gratuïtes i alternatives Aquestes activitats...

read more