23 ASEF Summer University

El Departament d’Educació de l’Àsia-Europe Foundation (ASEF) ha llançat la convocatòria de la 23rd ASEF Summer University (ASEFSU23), una trobada virtual, col·laborativa i interdisciplinaria, sota el tema “Ciutats habitables per a un futur sostenible”.
L’esdeveniment oferirà formació per a joves, coneixements i l’oportunitat de dissenyar solucions concretes per a desafiaments de la vida real. Centrat en l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible núm. 11 –Ciutats i comunitats sostenibles–, el programa es divideix en dues fases:
Fase de creació de coneixements: de l’11 al 29 d’octubre de 2021.
Hackathon: del 4 al 15 de novembre de 2021.
Aquesta edició de la universitat d’estiu de la ASEF buscarà posar en contacte a joves amb creativitat, que dissenyen, innoven, que planifiquen les urbes i que siguen expertes en desenvolupament sostenible d’Àsia i Europa, perquè col·laboren i desenvolupen solucions urbanes per a tres dels països més poblats de la regió: Bangladesh, l’Índia i el Pakistan.

https://asef.org/news/we-want-youth-open-call-for-participants-for-the-23rd-asef-summer-university-launched/?utm_source=YouthPartners&utm_medium=Email&utm_campaign=SU23_OC

NADAL JOVE 2022

NADAL JOVE 2022

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canet organitza un programa d'activitats alternatives dirigides a joves de 12 a 30 anys des del 26 de desembre al 5 gener. Activitats organitzades per joves per a joves, gratuïtes i alternatives Aquestes activitats...

read more